Oles pizza på frost lige til døren

Fra den 31. marts kan du også bestille din Oles frostpizza gennem e-Gastro. Det er eGastronomi lige til døren.

Bestil din Oles frostpizza ved at klikke på din foretrukne pizzavariant.

Du kan også købe Oles smagfulde chilimarmelade.

Oles Chilimarmelade

Oles Chilimarmelade er den hemmelige ingrediens på pizza, i wraps, i gryderetter og overalt, hvor der lige skal toppes op med lidt styrke, sødme og fyldighed. Vi anbefaler at købe to, for du kommer hurtig til at mangle…

Oles Pizza med grillet squash

En pizza uden kød, men til gengæld med lækre langtids grillet squash. En skøn oplevelse for dine smagsløg.


Oles Pizza med gris

De har gjort det igen. Endnu en unik smagsoplevelse fra Oles Gård, som børnene med garanti vil synes om. Skal du prøve den nye Oles Pizza med gris?


Oles Pizza med kalv

Som prinsessen på ærten ligger skiver af kalv på toppen af de mange lag, der udgør den fantastisk smagfulde oplevelse i denne pizza. Ravost, chilimarmelade og mayo smelter sammen med kartofler, rosmarin og olivenolie og bærer kalven oppe. Superlækkert!

Oles Pizza med ramsløg og spidskål

Vi trækker foråret indenfor med åbne vinduer og grene i vaser – og selvfølgelig også i madlavningen. Ole fra Hammel hylder foråret med ramsløg og spidskål på sine pizzaer og det gør han godt! Vi spår endnu en klassiker i pizzafamilien født.

Oles Pizza med rillette – æbler og ramsløgcreme

NYHED fra Oles gård. Ole har igen lavet en lækker pizza. Denne gang med rillette, æbler og ramløgscreme. En fremragende smagsoplevelse.


Oles Pizza med røget gris

Lækker pizza fra Oles gård med røget gris. Kvalitet og smag går hånd i hånd – Det er eGastronomi lige til døren.Oles Pizza med salami

Sæt tænderne i en sprød surdejsbund med superlækker topping af hjemmelavet salami af tørret okse- og kalvekød. Hertil kommer kartoffel, rosmarin og olivenolie, smagfuldt afstemt med mayo, chilimarmelade og ravost. Vi garanterer glæde om bordet.


Oles Pizza med saltet og lufttørret gris

Pizza er ikke bare pizza. Er den frembragt hos Oles Gård er du sikker på kvalitet og smag fra bund til top. Saltet og lufttørret gris følges med bl. a. Oles smagfulde chilimarmelade og mayo. En delikat oplevelse.Oles Pizza med stegte svampe

Endnu en fantastisk velsmagende pizza fra Oles Gård. Denne udgave glimrer med sit fravær af kød, men byder på tynde skiver af lækre stegte svampe på toppen. Smeltet ravost giver sammen med resten af fyldet tyngde til en skøn vegetarpizza.